top of page

DESCRIPCIÓ

Amunt i avall neix de la voluntat de plasmar tota la informació més destacada que hem pogut recopilar després d’haver realitzat alguns dels nostres viatges. L’objectiu d’Amunt i avall és intentar fer més amena i més senzilla la tasca prèvia que tothom fa abans de realitzar un viatge, sobre la recerca de quins són els diferents llocs més imprescindibles a visitar. Nosaltres creiem que la manera més directa, gràfica i senzilla de poder donar a conèixer tota aquesta informació de la nostra experiència personal, és mitjançant un mapa on hi constin les dades més rellevants de cada lloc. 

Amunt i avall no té cap finalitat lucrativa, ja que es realitza simplement per informar sobre l’experiència que hem tingut al realitzar algun viatge. Si a més a més, pot ajudar alguna persona a preparar el seu viatge en un dels destins que hem realitzat, ens considerem molt més que satisfets! :D Per aquests motius demanem disculpes si podeu trobar alguns errors en l’escriptura o algun problema tècnic amb la pàgina web. Intentarem fer-ho el millor que sapiguem! Moltes gràcies i benvinguts! :D

 

COM FUNCIONA?

La voluntat principal d’Amunt i avall és geolocalitzar tota la informació en un mapa. En aquest, de cada indret que hem visitat, s’hi mostra la valoració personal per saber si és un lloc més o menys imprescindible (mitjançant una llegenda de colors), la localització, una breu descripció  i unes imatges per poder-nos fer una idea de com és. A part del mapa també s’han creat unes pàgines específiques de cada viatge on a cada una d’aquestes hi ha una descripció general amb la informació més rellevant, la ruta que vam seguir, etc. També s’hi mostra gràficament amb vàries fotos els llocs més destacables que vam visitar i en alguns fins i tot hem col·locat un vídeo resum del viatge!

Sobre el funcionament de la web amb l'administració del conjunt de dades i cookies que s'hi representen, podeu veure aquí la política de privacitat que s'utilitza.

 

QUI SOM?

Doncs som la Nora i en Pau! Dos catalans que sempre que tenim petites vacances i les circumstàncies ens ho permeten aprofitem per viatjar i veure món. Aquesta és la nostra afició ja que en gaudim moltíssim i ens permet conèixer cultures molt diferents i interessants, paisatges espectaculars i racons inoblidables. A través d’Amunt i avall volem compartir amb tothom qui tingui aquesta bonica afició les nostres experiències.

 

CONTACTE

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer mitjançant la següent adreça de correu electrònic:

 


amuntiavall.cat@gmail.com

 


O mitjançant el següent formulari, estarem molt agraïts de poder atendre al que ens vulgueu dir:

Gràcies pel teu missatge!

DSC01356.jpg
FILE0360.jpg
DSC07304.jpg
DSC09160.jpg
bottom of page